Voor je begint lees eerst de regels!

Ga naar beneden

Voor je begint lees eerst de regels!

Bericht van Annelies op za feb 16, 2008 2:55 pm

Voordat je gaat forummen, willen wij je nog even wijzen op de regels van Baby's uit 2007- Forum.

1. Wanneer je een onderwerp wilt openen op het forum, zet dit dan bij de juiste rubriek. Doe je dit niet dan wordt het onderwerp gesloten.

a. Als je op een onderwerp wilt reageren mag je alleen schrijven over het betreffende onderwerp en er geen dingen bijhalen die niet terzake doen, zodat alléén dat ene onderwerp besproken wordt. Dit is om ons forum duidelijk en overzichtelijk te houden.

b. Een reactie op een onderwerp waarvan het beheer of een moderator vindt, dat het niets bijdraagt aan het forum of negatief uitwerkt op de sfeer, kan zonder verdere uitleg worden verwijderd.

2. Reclame maken voor andere sites of forums, zonder toestemming, mag niet. (toestemming kun je vragen aan de admin).

Maak je toch zonder toestemming reclame dan zal deze worden verwijderd. Bij herhaling of het meerdere keren plaatsen van de link op het forum zal de admin een ban plaatsen.

3. Op het forum is het niet toegestaan kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende en sexueel-georienteerde berichten te plaatsten. Doe je dit wel, dan krijg je een ban. Een eerste ban blijft 1 week staan. Iedere volgende ban is voor onbepaalde tijd. Over de beslissingen van de admin is geen discussie en/of correspondentie mogelijk.

4. Elk onderwerp dient 1 keer geplaatst te worden in een rubriek. Hooguit 2 keer, als het onderwerp van het bericht hier aanleiding toe geeft. Het is dus niet toegestaan om eenzelfde bericht meerdere keren op verschillende plaatsen in het forum neer te zetten. Dit is vervuiling van het forum, en in een ernstig geval zal hier direct een ban op volgen.


5. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

6. Indien wij bemerken dat er onder eenzelfde IP-adres onder meerdere namen wordt gepost, waarbij duidelijk is dat het onmogelijk de waarheid kan zijn of dat men reageert op zijn eigen berichten om zodoende reacties van anderen te ontlokken, dan vermelden wij het IP-adres bij de berichten.

7. Baby's uit 2007 -Forum Team heeft te allen tijde het recht om iemand, zonder opgave van reden, te weren van het forum.

8. Het is niet toegestaan medicijnen, in welke vorm dan ook, te ruilen of te koop aan te bieden via het forum.

9. Foto's mag je plaatsen in het fotohoekje. Gelieve je te houden aan de maximale grootte.
Voor liggende foto's 520/400 en voor staande foto's 350/450. Er worden maar twee verwittigingen gegeven.
Bij het niet verkleinen na een tweede verwittiging wordt je foto verwijdert.

10. Voordat je mee praat in het forum hebben we graag dat je je eerst voorstelt binnen de 14 dagen anders wordt je account verwijdert.!! Daarna wordt je toegelaten tot de rest van het forum.

11. Foto's enkel uploaden met https://www.photobucket.com/
Foto's die met een ander programma worden geupload worden gewijzigd.

12. Op dit forum is copyright van toepassing. Niets van dit forum mag gekopieert worden. Merken we dat er iets is gekopieert dan wordt dit lid daarover aangesproken, zo nodig verwijdert!

13. Veel plezier op het forum!

Groetjes,
Het Baby's uit 2007-Forum Team.
avatar
Annelies
Beheerster
Beheerster

Aantal berichten : 24
Leeftijd : 37
Woonplaats : Maasmechelen
Registration date : 15-02-08

Profiel bekijken http://www.chelsea-bryant.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum